RECLAMAR PER/POR VIOLÈNCIA OBSTÈTRICA EN CRISI COVID19


FORMULARI DISPONIBLE EN: CATALÀ, CASTELLÀ, ASTURIÀ, ITALIÀ, FRANCÈS, ALEMANY, GALLEC, ÀRAB

FORMULARIO DISPONIBLE EN: CATALÁN, CASTELLANO, ASTURIANO, ITALIANO, FRANCÉS, ALEMÁN, GALLEGO, ÁRABE

Donada la situació de vulneració de drets que s’està produïnt al nostre territori i al nostre estat en relació amb els drets de les dones i els seus nadons, facilitem un escrit per a fer constar formalment tant les queixes com els agraïments.

Dada la situación de vulneración de derechos que se está produciendo en nuestro territorio y en nuestro estado en relación con los derechos de las mujeres y sus bebés, facilitamos un escrito para dejar constancia formalmente tanto de las quejas como de los agradecimientos.

Pots descarregar el present escrit en diferents idiomes, principalment català i castellà, esperem afegir-ne també de minoritaris per a no deixar enrere cap dona. Si us plau si pots traduïr el document a idiomes minoritaris contacta’ns a info@donallum.org (remunerat).

Puedes descargar el presente escrito en diferentes idiomas, esperamos añadir también minoritarios para no dejar atrás a ninguna mujer. Por favor, si puedes traducir el document a idiomas minoritarios contactanos a info@donallum.org. 

Com presentar-lo?

1. Omplir-lo
2. Imprimir-lo i signar-lo –> Escanejar
3. Presentar-lo:
– Si Sanitat Pública: Al Hospital/Centre involucrat (correu electrònic a atenció al pacient), a la Administració de Salut Catalana (enllaç aquí), al Síndic de Greuges (enllaç aquí)
– Si Sanitat Privada: Al Hospital/Centre involucrat (correu electrònic a atenció al pacient), a la Administració de Salut Catalana, a la teva assegurança mèdica
– Fes-nos arribar una còpia a info@donallum.org de la teva reclamació si vols que també intercedim davant les autoritats sanitàries a títol col·lectiu

¿Cómo presentarlo?

1. Rellenarlo
2. Imprimirlo y firmarlo –> Escanear
3. Presentarlo:
– Si sanidad pública: Al Hospital/Centro involucrado (correo electrónico a atención al paciente), a la Consejería de Salud de tu comunidad autónoma (correu electrònic u online), al Defensor del Pueblo de tu comunidad autónoma (correu electrònic u online)
– Si sanidad privada: Al Hospital/Centro involucrado, a la Consejería de Salud de tu comunidad autónoma, a tu seguro médico
– Haznos llegar una copia a info@donallum.org de tu reclamación si quieres que también intercedamos ante las autoridades sanitarias a título colectivo

FORMULARI DE QUEIXA EN CATALÀ (DESCARREGAR): DONA LLUM formulari de queixa CATALÀ

FORMULARIO DE QUEJA EN CASTELLANO (DESCARGAR): DONA LLUM formulario queja CASTELLANO

IDIOMA ASTURIANO (DESCARGAR INTRUCCIONES Y FORMULARIO): TORNA TESTU FORMULARIU DONA LLUM_AST DONA-LLUM-formulario-queja-ASTURIANU DONA-LLUM-formulario-queja-ASTURIANU

GALLEC: DONA-LLUM-formulario-de-queixa-GALEGO

ITALIANO: DONA-LLUM-formulario-queja-ITACASTELLANO

FRANCÉS: DONA-LLUM-formulaire de réclamation-(Français)

RUS: DONA LLUM formulari reclamacio RUSO

ALEMANY I FRANCÈS: RECLAMAR POR VIOLENCIA OBSTÈTRICA EN CRISIS COVID19 ALEMÁN Y FRANCÉS

ÀRAB: DONA Arabe

Si actualment estàs embarassada i necessites un document de consentiment informat per a fer valdre els teus drets durant el part ens remetem a l’escrit disponible a la web d’alpacc i al que pots accedir i descarregar-te AQUÍ.

Si actualmente estás embarazada y necesitas un documento de consentimiento informado para hacer valer tus derechos durante el parto nos remitimos al escrito disponible en la web de alpacc y al que puedes acceder y descargarte AQUÍ.

Recorda que en qualsevol moment pots posar-te en contacte amb nosaltres per orientació legal.

Recuerda que en cualquier momento puedes ponerte en contacto con nosotras para orientación legal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.