Nou estudi confirma la seguretat del part a casa amb llevadores a Estats Units


En l’actual revisió pel Diari d’Obstetrícia i Salut de la Dona ( JMWH ) , un estudi de referència ** confirma que entre les dones de baix risc , els naixements planificats a la llar resulten en baixes taxes d’intervencions sense un augment de resultats adversos per a les mares i els nadons.

Aquest estudi , que analitza gairebé 17.000 cursos d’atenció per llevadores , és el major anàlisi de naixement domiciliari planificat als EUA que hagi estat publicada .

Els resultats d’aquest estudi, així com les del seu article complementari sobre el desenvolupament del registre de MANA Estadístiques, confirmen la seguretat i els beneficis de salut aclaparadorament positius per a les mares de baix risc i bebès que trien donar a llum a casa amb una llevadora. A cada pas del camí , les llevadores estan proporcionant una excel · lent atenció. Aquest estudi permet a les famílies , els proveïdors i els responsables polítics per tenir una vista transparent als riscos i beneficis del part planejat a casa, així com els beneficis per a la salut del naixement fisiològic normal .

De particular interès és una taxa de cesàries del 5,2 %, una taxa molt baixa en comparació amb la mitjana nacional dels EUA del 31 % en els embarassos a terme . Quan considerem les conegudes conseqüències per a la salut d’una cesària – per no parlar dels costos exponencialment més alts – aquest estudi aporta un nou recordatori dels beneficis d’atenció per llevadores fora del nostre sistema hospitalari sobrecarregat .

Les mares que van parir a casa tenien taxes molt més baixes de les intervencions en el treball de part. Mentre que algunes intervencions són necessàries per a la seguretat i la salut de la mare o del nadó, molts són usats en excés,  manca evidència científica dels beneficis , i fins i tot portar als seus propis riscos . L’utilització prudent i assenyada de la intervenció es tradueix en resultats més saludables i la recuperació més fàcil, i aquesta és una àrea en la qual destaquen les llevadores. Les dones que planegen un part a casa tenien menys episiotomies , oxitocina per l’augment del treball de part, i epidural .

El més important , els seus nadons van néixer sans i segurs . Noranta- set per cent dels nadons es van dur a terme , que van pesar una mitjana de vuit lliures en néixer , i gairebé el 98% estaven sent alletats en la visita postpart de sis setmanes amb la seva llevadora . Només l’1 % dels nadons requereix trasllat a l’hospital després del seu naixement, la majoria de les condicions no urgents . Els nadons nascuts de mares de baix risc no van tenir major risc de mort a la feina o les primeres setmanes de vida que els dels estudis comparables de manera similar embarassos de baix risc .

És important destacar que aquest estudi també fa llum sobre els factors que poden augmentar el risc. Aquestes troballes són consistents amb altres investigacions sobre les complicacions de l’embaràs , però el nombre d’aquests embarassos van ser baixes en el conjunt de dades MANA Estadístiques, pel que és impossible fer recomanacions clares . Aquest article de Citizens for Midwifery conté informació important per compartir amb les famílies que estan pensant en les seves opcions de part i un pes dels seus riscos i beneficis individuals .

Aquest estudi és de vital importància en moments en què molts estudis profundament errònies i enganyoses sobre el part a casa han estat rebent atenció dels mitjans . Estudis anteriors s’han basat en les dades del certificat de naixement, que només capta l’últim lloc de naixement ( independentment del lloc on una dona és destinada a donar a llum ). El MANA Stats dataset es basa en l’estàndard d’or – la història clínica . Com a resultat, aquest estudi proporciona un aspecte molt necessari en els resultats de les dones que tenien la intenció de donar a llum a casa ( amb independència que en última instància , transferits a l’atenció hospitalària ) . Les dades MANA Estadístiques reflecteix no només els resultats de les mares i els nadons que van néixer a la llar, sinó que també inclou els que va traslladar a l’hospital durant un part a casa planificat, la resolució d’una preocupació comuna sobre les dades de naixement d’origen.

Aquest estudi se suma a la important i creixent d’investigacions que han trobat que el part a casa planificat amb una llevadora no només és segur per als nadons i les mares amb embarassos de baix risc, però resulta en beneficis per a la salut i el cost que van molt més enllà d’un embaràs. Et convidem a compartir aquesta notícia en les seves comunitats , i unir-se a la conversa en la nostra pàgina de Facebook , Twitter i Pinterest .

Estem molt agraïts amb el suport permanent de la Fundació per a l’Avanç de la obstetrícia , que ha estat una important font de finançament per al Projecte d’Estadístiques MANA .

Text original 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.