OBRA DE TEATRE ANATOMIA DE UNA SIRENA A ATENEU 9 BARRIS


Dona Llum organitza conjuntament amb Ateneu 9 barris un passi de la obra Anatomia d’una sirena, d’Iria Pinheiro. Posteriorment es durà a terme un col·loqui amb membres de Dona Llum (Marta Busquets i Mercè Nebot), amb la pròpia Iria Pinheiro i amb Carla Rovira.

Quan? 4 març 2023 a les 20 hores
On? Ateneu 9 barris

ES PODEN ADQUIRIR LES ENTRADES AQUÍ

“Anatomía dunha serea de Iria Pinheiro

Primera vegada que arriba la producció gallega del Grupo Chévere a Barcelona, i en aquesta ocasió en col·laboració amb l’associació Dona Llum (Associació Catalana per un part respectat).

Una dona que porta al seu cos la petjada de la violència obstètrica soferta durant el part, explica la seva història d’una forma directa, oberta i autocrítica. Un relat construït mentres la seva ferida segueix oberta, perquè les seqüeles encara no han estat reparades i el seu testimoni tindrà tota la visceralitat pròpia d’un cas obert.

Al finalitzar l’espectacle, hi haurà una taula rodona amb Iria Pinheiro, Carla Rovira, actriu, dramaturga i directora teatral, amb un recorregut artístic treballat des d’una perspectiva social i feminista, i Marta Busquets i Mercè Nebot de Dona Llum, associació sense ànim de lucre que treballa per a l’acompanyament a mares i nadons durant l’embaràs, el part i el puerperi a Catalunya.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.