Nota d’aclariment sobre el tema de les cesàries a la Clínica de Ponent:


 

(Fa uns dies vam publicar a la nostra pàgina de FB una entrada de blog que parlava d’un anunci. Aquest anunci donava a entendre, i així ho considerem també des de DONA LLUM, que la Clínica de Ponent oferia cesàries a la carta. Els professionals de la clínica van expressar que no es corresponia amb la realitat i els vam oferir aquest espai per fer els aclariments que consideressin oportuns.

L’anunci ha estat retirat per petició de la mateixa Clínica de Ponent.

Ens sap greu que l’equip de Ginecolegs i obstetres del centre s’hagin vist malmesos per un anunci desafortunat totalment aliè a la seva manera de treballar.)

Nota d’aclariment sobre el tema de les cesàries a la Clínica de Ponent:

 • –  La oferta no es va publicar a la nostra web, tal i com s’afirma al blog de bebé a go-go, sinó a la web de Medprive.com (una empresa privada que ofereix serveis en consens amb proveïdors de serveis sanitaris).
 • –  La Clínica de Ponent no ha estat la responsable de la informació que ha publicat l’empresa Medprive.com, que redacta les ofertes de la forma que considera més convenient.
 • –  Que si bé la forma de presentar la oferta no és, al nostre entendre, la forma més adequada i clarificadora, i per a la qual no se’ns va demanar opinió, també és cert que la interpretació que es fa en el blog està lluny de la intenció de l’anunci.
 • –  Hem demanat a la companyia que modifiqui l’anunci deixant clar que la oferta és per a l’atenció integral al part i que si s’ha de realitzar una cesària, aquesta només estarà indicada, com no pot ser d’altra manera, pel facultatiu que atén a la pacient.
 • –  En cap cas es tractava d’una oferta per contractar una cesària a la carta i en cap cas s’ha donat aquest servei.
 • –  Des de l’entrada del nou equip de ginecologia, el maig de 2013, s’ha reduït la taxa de cesàries, que a data de juliol de 2014 està situada al 26%, molt per sota d’altres clíniques privades i en la línia dels indicadors i estàndards europeus i nacionals en una clínica del nostre nivell (nivell 1).
  Esperem que amb aquests aclariments quedi solucionat el malentès i no es posi en dubte la professionalitat i la bona praxi del nostre equip (Ginecòlegs, llevadores i resta de membres de la Clínica de Ponent).
  Atentament,
  Istria Molinero Sampedrano
  En representació de l’equip de Ginecologia i Obstetrícia Clínica de Ponent
  22 d’Agost de 2014, Lleida

One Comment:

 1. Anna Maria Vilanova

  Sembla estrany que per diners es pugui jugar amb tot… L’equip que hi ha actualment a l’Aliança són un amor, i no tinc comissió per dir això, que consti, és el que sento. Un equip volcat en que et trobis bé, que estan per tu, que t’expliquen tot allò que passa i el que ha de passar amb paraules clares, senzilles i calmadament. Es prenen molt seriosament la seva feina i ho transmeten, et fan sentir tranquil·la en uns moments en què les hormones et juguen males passades. Si jo, pel que sigui, he de tenir el meu fill per cesàrea, serà perquè ho hauran valorat així, i punt. Tot el meu suport, guapes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.