Una nova etapa, un vell camí…


 

logo_donallum

Benvolguts amics i amigues,

Us informem que, per canvis a l’estructura de l’organització El Parto es Nuestro, a la qual pertanyíem, l’assemblea general de l’associació El Part és Nostre a Catalunya ha decidit el seu canvi de denominació. Així, El Part és Nostre és ara DONA LLUM – Associació Catalana per un Part Respectat, i funciona a tots els efectes com una entitat plenament autònoma.
Encetem aquesta nova etapa amb il·lusió, i esperem que, amb aquest procés de canvi, podrem seguir treballant amb l’entusiasme i la dedicació de sempre per la salut i el benestar de les dones i els nadons al nostre entorn.

Queridos/as amigos/as:

Os informamos de que, por cambios en la estructura de la organización El Parto es Nuestro a la que pertenecíamos, la asamblea general de la asociación El Part és Nostre-Catalunya ha decidido su cambio de denominación.
Así, El Part és Nostre es ahora DONA·LLUM – Associació Catalana per un Part Respectat, y funciona a todos los efectos como una entidad plenamente autónoma.
Iniciamos con ilusión esta nueva andadura, y esperamos que con este proceso de cambio podremos seguir trabajando con el entusiasmo y la dedicación de siempre por la salud y el bienestar de madres e hijos en nuestro entorno.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.