Enquesta sobre les pràctiques d’atenció al part a Catalunya


donallum_logo

 

Tenim en marxa una enquesta totalment oberta sobre experiències de part a Catalunya, en qualsevol tipus de centre. Les enquestes son anònimes, tot i que es té l’opció de deixar una direcció email per si algú vol contactar.

Podeu participar-hi aquí:


resultatsenquesta

Feu clic per veure les respostes

Les respostes a l’enquesta les podeu veure aquí

Podeu seleccionar les respostes per províncies, tipus de centre, tipus de part… mitjançant els desplegables a la part superior de cada columna.

 

7 Comments:

 1. Part no respectat, amb maniobra de hamilton a les 39 setmanes. Kristeller i episiotomia al part. Totalment medicalitzat.

 2. Aranzazu Villuendas

  Las especialistas residentes llevan a cabo las mismas malas practicas que los que tienen mucha experiencia

 3. Epidural, rotura de bolsa, maniobra Kristeller, ventosa, episiotomía y nada de información

  • Gracias Rebeca. ¿Has rellenado la encuesta? Es mejor que lo sucedido en tu parto se recoja en ella que en comentarios, pero ¡se agradece que lo hagas de todas formas!

 4. M’agradaria que a l’enquesta hi hagués un espai per poder deixar comentaris, ja que hi ha informació que seria interessant recollir. En el meu cas, vaig tenir un part genial, però se’m va aplicar oxitocina sintètica despres del part per a la contracció de l’úter, i en aquell moment no vaig ser capaç de dir que no perque desconeixia aquesta practica. També sem va aplicar antibiòtic quan encara no feia les 12 hores que se m’havia trencat la bossa i el part estava molt avançat, i potser no era necessari.
  moltes gràcies per recollir tota aquesta informació

 5. Hola,
  Gracias por esta iniciativa fantástica!
  Al intentar ver los resultados sólo se muestran los del Centre Médic Teknon (hay un filtro que no puede quitarse ni modificarse).
  Podríais hacer visible la totalidad de las respuestas? Gracias de nuevo.
  Sebastian.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.