QUI SOM I QUI NO SOM – QUIÉN SOMOS Y QUIÉN NO SOMOS


QUI SOM I QUI NO SOM – QUIÉN SOMOS Y QUIÉN NO SOMOS

 

Arrel de l’enviament del nostre comunicat, s’han començat a publicar notícies als mitjans als quals se’ns dona a entendre com una cosa que no som.

DONA LLUM és una associació d’usuàries dels serveis de salut, en concret d’atenció a l’embaràs, part i postpart a Catalunya. El que en altres àmbits s’entendria com a “consumidores“. A més, formen part de DONA LLUM un bon percentatge de professionals titulats, especialment llevadores, però no tenim funcions d’associació professional. Defensem les dones i els seus fills: la seva salut i els seus drets.

DONA LLUM aplega dones i mares de tota mena de professions i oficis, però no oferim cap servei professional relacionat directament amb l’atenció a la maternitat. Les nostres xerrades relacionades amb la salut materno infantil dirigides a les mares sempre les fan llevadores.

DONA LLUM NO és en cap cas una associació de doules.


A raíz del envío de nuestro comunicado, se han comenzado a publicar noticias en los medios en los cuales se nos da a entender como algo que no somos.

DONA LLUM es una asociación de usuarias de los servicios de salud, en concreto de atención al embarazo, parto y post parto en Cataluña. Lo que en otros ámbitos se entendería como “consumidoras“. Además, forman parte de DONA LLUM un buen porcentaje de profesionales titulados, especialmente comadronas, pero no tenemos funciones de asociación profesional. Defendemos a las mujeres y sus hijos: su salud y sus derechos.

DONA LLUM une mujeres y madres de todo tipo de profesiones y oficios, pero no ofrecemos ningún tipo de servicio profesional relacionado directamente con la atención a la maternidad. Nuestras charlas relacionadas con la salud materno infantil dirigidas a las madres siempre las realizan comadronas.

DONA LLUM NO es en ningún caso una asociación de doulas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.