Enllaços


EL PARTO ES NUESTRO

El Parto es Nuestro treballa per a que totes les dones rebin una atenció en el part respetuosa. Respectuosa amb la fisiologia del propi part i respetuosa amb les desitjos, necessitats i drets de mares, pares i nadons. Persegueix un naixement sense violència que ès la base d’una societat sense violència.
És l’associació de la qual va sorgir DONA LLUM.

45-45-ACL_logo 17-11-2010 _157_petit  ASSOCIACIÓ CATALANA DE LLEVADORES

També forma part important dels objectius de l’ACL el participar conjuntament amb associacions de dones per tal d’identificar les necessitats de les dones en salut sexual i reproductiva i incorporar els canvis oportuns en la seva practica assistencial, tant pel que fa les demandes de les dones com pels canvis científics i innovacions que es produeixen dins d’aquest camp professional.

    Por un Parto Respetado

Un blog amb molta informació relacionada amb el part respectat.

971987_463495497065484_471501970_n Petits amb llum – Associació de mares, pares i familiars

Petits amb llum, es una asociación sin ánimo de lucro, formada por madres, padres y familiares que hemos sufrido la pérdida de uno o más hijos durante el embarazo o después del parto.

 

FAME – Federación de Asociaciones de Matronas de España

Té, entre altres objectius, el de promoure la qualitat de la cura de la salut integral de la dona, en especial en les aspectos de salut sexual i reproductiva, i promover la qualitat de la cura de la salut del nounat.

NACER EN CASA

Associació que agrupa el 90% dels professionals que atenen parts domiciliaria a Espanya. Mitjançant la normalització del part domiciliari, entre d’altres, l’objectiu d’questa associació es fer un esforç col·lectiu i eficaç per la millar de les condicions de l’assistència a la maternidad en la dirección que marca actualmente l’OMS.

Episiotomia.info

Una página per a que les dones i les seves parelles tinguin informació real sobre l’episiotomia, especialmente sobre les seus suposats beneficis i les seves seqüel·les, i per a que les equips médics revissin les seves pràctiques a la llum dels estudis científica disponibles sobre l’episiotomia.

QUE NO OS SEPAREN

La campanya Que No Os Separen té com a objetius:

• Informar totes les mares i pares de que el nadó té dret a ser siempre amb l aseva mare i que no fer-ho suposa un enorme estrés físic i psíquic per a ell: la separació pot provocar-li malalties.
• Difondre les troballes científiques més recents, tant a les mares i pares com las professionals, amb la finalista de contribuir al canvi de mentarlitat que permeti que mai més es separi als nadons de les seves mares als hospitals.
• Afavorir l’aplicació del métode Mare Cangur (pell amb pell) a tots les nounats del nostre país, siguin prematura o no.

SEGO

La Societat Espanyola de Ginecologia i Obstetrícia agrupa les diferents Societats de Ginecologia i OBstetricia de les Comunitats Autónomes d’Espanya. S’hi poden trobar els protocols pels quals es regeixen els obstetres.

Comments are closed